Školení servisních techniků v Laupheimu

 

 

 

 

Ve dnech 18.- 20. září se v německém Laupheimu konalo pod záštitou PRO ACADEMY interní školení servisních techniků PistenBully, kterého se účastnilo mimo jiné i jedenáct pracovníků Topkarmoto z Česka a tři ze Slovenska.

Přednášejícími byli odborníci v oboru s dlouholetými zkušenostmi, jako je například Jürgen Bannwitz, Albert Arbogast, Ralph Bohnet, Tobias Kirsamer, Christof Heim nebo George Sarimpalidis. Naším úkolem bylo osvojení si řady teoretických témat týkajících se diagnostiky závad, bezpečnosti práce, nastavení a kalibrace stroje, seznámení se s technickými změnami nebo představení řady PowerBully či systému SNOWsat Maintain. Velkým přínosem tohoto školení byly pracovní ukázky v malých skupinách, kde si každý mechanik vyzkouší vše v praxi. Mohli jsme tak si doslova „osahat“ motor Cummins X12 nebo třeba diagnostiku TEXA. 

 

 

 

 

 

 

 

Těchto tréninků se naši mechanici účastní každoročně. Věříme, že zde získané informace dovedeme uplatnit při servisních zákrocích po našich horách a pomůžeme vám tak udržet stroje PistenBully a tím i vaše areály v co nejlepší kondici.