Premiant – potvrzeno významným obchodem

Nejprodávanějším modelem značky Reform je Metrac H7 RX. K tomuto závěru jsme vloni došli při studiu našich interních prodejních statistik, což nás pak inspirovalo k soutěži nazvané Premiant. Jak přesní a zároveň jak vizionářští jsme ale tehdy byli, to nám došlo právě v těchto dnech.

 
Nyní jsme totiž uzavřeli další velkoobjemový obchodní případ a našim slovenským klientům jsme odeslali zásilku deseti nových strojů z řady Metrac H7 RX.  Tyto stroje budou sloužit zejména při údržbě svahů okolo dálnic a rychlostních silnic. 


Dá se říci, že se stroje Reform Metrac provádavají dobře na všech trzích. Jsou úspěšné právě pro svůj poměr mezi cenou a výkonem. Přesto jsou hodnoty prodejů v regionu, který obsluhujeme, něčím mimořádné. V počtech prodejů na území Česka, Polska a Slovenska totiž překonáváme i prodeje v tak bohatých zemích jakými jsou Velká Británie a Holandsko. 


A všimlo si toho i vedení společnosti Reform. Při příležitosti dokončení této zatím poslední velkoobjemové předávky za námi do Dlouhoňovic přijeli šéf prodeje společnosti Reform Werke Wels pan Johannes Lindenbauer a zároveň i šéf péče o zákazníky pan Christoph Mayr. Přijeli, aby nám osobně poděkovali za naši práci a zároveň, aby nám předali certifikát pro nejúspěšnější prodejce. A tak to máme černé na bílém. Jsme pátým nejlepším prodejcem strojů značky Reform na světě a jedničkou v regionu Střední Evropa. Premiantem se tak nestal jen Metrac H7 RX, ale stala se jím i firma TopKarMoto. Máme z toho velkou radost.