Náš příběh budování nových začátků - TopKarMoto SK

Tvorba firemního zázemí je produktem poctivé práce a vytrvalosti. I my v TopKarMoto SK jsme se postupnými kroky dostali k tomu zastávat skutečné hodnoty a plnit cíle, ve které věříme.

Naše cesta nebyla lehká.

Několik roků dozadu se firma věnovala prioritně polnohospodářské a komunální technice Reform v malé obci Zemianská Olča. Myšlenka expandovat nás přivedla k tomu, že tyto prostory nám už stačit nebudou.  Začali jsme hledat reprezentativní sídlo.

Rozhodovali jsme se mezi několika nabídkami prostorů v krajském městě Trnava. Budova v Bulharské ulici v Trnavě byla nakonec ideální volba, protože svojí polohou je vzdálená necelou minutu od výjezdu na dálnici. Převzali jsme tedy prázdnou halu, kde se v minulosti rekonstruovali americké veterány.
Tomu říkáme náhoda!

O stavební úpravy se postaral pronajímatel, zařizování a vybavení prostorů jsme si vzali do vlastních rukou. Budova disponuje plochou 250 m2, z části jsme vytvořili administrativní prostory. Další prostory jsme využili na skladování náhradních dílů a servis. Našim zaměstnancům jsme tak poskytli vybavení pro každodenní práci společně se sociálním zařízením, šatnou a dílnou pro servisní mechaniky.

To, že jsme se stali výhradním zástupcem německé firmy Kässbohrer, nás opět donutilo dát hlavy dohromady a rozšířit svoje působení. Koncem roku 2019 jsme převzali kompletně zrekonstruovanou servisní halu, která se nachází přímo vedle naší hlavní budovy.

750 m2 plochy jsme využili hlavně pro servis  - v hale je možné odstavit najednou až 7 velkých strojů, což znamená možnost poskytnout zákazníkům servis přímo u nás. Velkým plusem bylo vytvoření hlavního skladu náhradních dílů, pomocného materiálu, olejů a maziv. To nám dovolí efektivnější distribuování objednávek přímo k našim zákazníkům.  V hale se nachází také kompletní sociální vybavení, šatna a prostory pro zaměstnance.

Hala je připravená k využití. Momentálně nás čeká její vybavení – regálové systémy, koupě vysokozdvižného vozíku a přemístění nářadí. Věříme, že naším zákazníkům můžeme poskytnout ještě kvalitnější služby v prodeji a servisních službách špičkových značek PistenBully a Reform.

Jste u nás kdykoliv vítání.

Začínali jsme v prázdné hale

 

Sádrokarton hotový

 

Plánujeme návrh vstupních prostor

 

A máme vymalované !

 

Takto jsme si označili vstup z ulice

 

Vítáme Vás na naší recepci

 

V kanceláři jsme se už zabydleli

 

Zasedací místnost pro firemní meeting

 

Sklad se nám pomalu plní náhradními díly

 

Zde si vybudujeme budoucí servisní halu

 

Servisní hala před dokončením

 

Finální pohled na zrekonstruovanou halu